Vierailijapäällikkö

Resurssit (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Resurssit
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Kajo kiinnostaa hurjan monia myös niistä, jotka eivät osallistu itse leirille. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan leirielämään Evolla, näkemään mitä partio saa aikaan ja millaista on 15 000 ihmisen yhteiselo keskellä metsää. Tule johtamaan vierailupäivä- ja kutsuvierasryhmää! Ryhmän kooksi on tässä vaiheessa arvioitu muutamaa henkilöä, tervetuloa muokkaamaan siitä näköisesi.

Ryhmän tehtäviin kuuluvat vierailupäivän tai -päivien konseptin suunnittelu ja johtaminen sekä kutsuvieraiden kokonaisuus. Yhteistyötä tehdään tiiviisti Suomen Partiolaisten palkatun henkilöstön kanssa.

Tässä pestissä saat kokemusta toisaalta isosta logistisesta operaatiosta ja toisaalta mieleenpainuvien elämysten mahdollistamisesta. Tutustut uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja pääset näyttämään myös partion ulkopuolisille toimijoille, miten isoja tapahtumia voidaan tuottaa vastuullisesti.

Pestissä menestyminen vaatii aiempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta.

Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022.

Pestiin kuuluu osallistuminen Resurssin osa-alueen ja oman johdettavan Vierailupäivä- ja kutsuvierasryhmän Teams-palavereihin 1-2 kertaa kuussa ja Resurssin osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Tukea saat resurssijohtaja Joonakselta, SP:n kumppanuusryhmältä, Partioaseman palkatulta henkilökunnalta ja Resurssin johtoryhmän muilta päälliköitä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä, vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Pesti sopii hyvin paripestiksi. Voit hakea mukaan yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa.

Kiinnostuitko, mutta jokin arveluttaa? Soittele, niin jutellaan lisää! Lisätietoja resurssijohtaja Joonas Hirniltä, 0407634142 tai joonas.hirn@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit