Vastuullisuus- ja kumppanuuspäällikkö

Resurssit (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Resurssit
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Kiinnostaako lähteä rakentamaan kumppanuuksia partion ulkopuolisten tahojen kanssa? Houkutteleeko projekti, jossa vastuullisuutta on mietitty muutenkin kuin ympäristönsuojelun osalta? Kajo on mittakaavassaan houkutteleva projekti, joka kerää runsaasti mielenkiintoa hyvin erilisilta tahoilta. Tule johtamaan Kajon Vastuullisuus- ja kumppanuusryhmää! Ryhmän kooksi on tässä vaiheessa arvioitu 4 henkilöä, tervetuloa muokkaamaan siitä näköisesi!

Ryhmän vastuulle kuuluvat Kajo-projektin organisaation tukeminen tekemään tietoisesti vastuullisia päätöksiä, yritysyhteistyö, kolmas sektori ja mahdollinen leirille toteutettava kumppanikylä.

Yhteistyötä tehdään tiiviisti Suomen Partiolaisten kumppanuusryhmän kanssa, joka luotsaa SP:n kumppanuuksia yhdessä projektien tekijöiden kanssa.

Tässä pestissä pääset verkostoitumaan ja saat kokemusta vastuullisuuden johtamisesta isossa organisaatiossa. Pääset tutustumaan Kajon kaikkiin osa-alueisiin, tutustut uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja pääset näyttämään myös partion ulkopuolisille toimijoille, miten partio on Suomen paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä.

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta, mutta siinä menestyminen vaatii taitoa toimia isossa vapaaehtoisorganisaatiossa ja kykyä viestiä hyvin erilaisten tajojen kanssa.

Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022.

Pestiin kuuluu osallistuminen Resurssin osa-alueen ja oman johdettavan Vastuullisuus- ja kumppanuusryhmän Teams-palavereihin 1-2 kertaa kuussa ja Resurssin osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Tukea saat resurssijohtaja Joonakselta, Suomen Partiolaisten kumppanuusryhmältä sekä muilta vapaaehtoisilta ja Resurssin johtoryhmän muilta päälliköitä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä, vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Kiinnostuitko, mutta jokin arveluttaa? Soittele, niin jutellaan lisää! Lisätietoja resurssijohtaja Joonas Hirniltä, 0407634142 tai joonas.hirn@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit