Tarinamestari

Elämys (view profile)
Julkaistu 21.10.2020
Hakuaika päättyy 1.11.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Mestari
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Tarinoita on kerrottu läpi historian. Hyvä tarina saa aikaan kylmät väreet, jättää mielikuvitukselle tilaa temmeltää ja täydentää. Mihin koko Kajo kiteytyy? Mistä Kajossa on kysymys? Minkälainen juonikuvio vyyhdittää Suomen kahdeksatta finnjamboreeta?

Haemme tarinamestaria vastaamaan Kajon tarinasta eli leirin teemasta ja juonesta – siitä perimmäisestä totuudesta, joka tekee kajosta Kajon. Tarinamestarin pestiin sisältyy ainakin leirin tarinan laatiminen yhdessä showmestarin kanssa sekä leiribiisi. Tarinamestari on osa leirikokemusryhmää kuuluen elämyksen osa-alueeseen.

Toivomme, että valittavalta tarinamestarilta löytyy intoa ja osaamista pitkäjänteiseen tarinankerrontaan, pilkettä silmäkulmassa ja kykyä asettua kohderyhmän saappaisiin. Tarinan jalkauttaminen läpi leiriorganisaation on iso osa pestiä. Sinun tehtäväsi on vetää langat kokoon ja vastata siitä, että kokonaisuudessa säilyy harmonia.

Odotamme tarinamestarilla olevan kokemusta leirielämästä sekä tarinallista harrastuneisuutta. Eduksi katsotaan myös musiikillinen harrastuneisuus. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Tarinamestarina pääsee työntämään kädet saveen, johtamaan omaa tiimiä ja visioimaan kokonaisuutta. Hommia tehdään tiiviisti yhdessä muiden leiriorganisaation osa-alueiden kanssa, jotta suunnittelussa voidaan huomioida eri toimintojen tarpeet.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava tarinamestari Kajolle. Hae pestiä viimeistään sunnuntaina 1.11.2020.

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (040 841 9794) ja Aura Pajamolta (050 66481). Molemmat päälliköt tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit