Talouspäällikkö

Resurssit (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Resurssit
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet aikuisille

Talouspäällikön tehtävänä on johtaa Kajo-projektin Talousryhmää. Ryhmän kooksi on tässä vaiheessa arvioitu 8 henkilöä, tervetuloa muokkaamaan siitä näköisesi! Ryhmään kuuluu kontrollerit, talouden raportointi ja tulevan ennustus sekä rahahuolto. Kontrollerit auttavat Kajon viittä osa-aluetta (Elämys, Kasvatus, Osallistujat, Palvelut ja Resurssit) budjetoimaan, seuraamaan budjettiaan ja tiliöimään kulut oikeille kirjanpidon tileille. Talouden raportointi ja ennustus tarjoaa osa-alueille tietoa toteutuneista menoista ja näkyä tulevaan. Rahahuolto vastaa käteisen hallinnasta itse leirin aikana.

Tässä pestissä saat vankkaa asiantuntijakokemusta ison projektin talouden johtamisesta. Pääset yhteistyöhön Kajon kaikkien osa-alueiden kanssa ja näkemään projektin monelta eri kantilta.

Pesti ei vaadi aiempaa partiokokemusta. Siinä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta talouden johtamisesta ja kykyä toimia ison vapaaehtoisorganisaation kanssa. Tiiviinä aisaparina toimii projektin palkattu projektipäällikkö, jolla on omat, yhdessä sovittavat vastuunsa talousasioissa.

Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy leirin tilinpäätöksen valmistuttua loka-marraskuussa 2022.

Pestiin kuuluu osallistuminen Resurssin osa-alueen ja oman johdettavan Talousryhmän Teams-palavereihin 1-2 kertaa kuussa ja Resurssin osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Tukea saat resurssijohtaja Joonakselta, Kajon palkatulta projektipäälliköltä ja Partioaseman muulta henkilökunnalta sekä Resurssin johtoryhmän muilta päälliköitä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä, vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Pestissä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta talouden johtamisesta. Se sopii erittäin hyvin paripestiksi. Voit hakea mukaan yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa.

Kiinnostuitko, mutta jokin arveluttaa? Soittele, niin jutellaan lisää! Lisätietoja resurssijohtaja Joonas Hirniltä, 0407634142 tai joonas.hirn@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit