Pop-up-ohjelmapäällikkö

Kasvatus (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 29.6.2020
Hakuaika päättyy 6.9.2020
Osa-alue Kasvatus
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Kun ohjelmalaaksot sulkevat porttinsa, niin mitä kaikkea tapahtuu Kajolla? Suuntaammeko Rahtijärvelle melomaan, sukellammeko digitaaliseen maailmaan vai syvennymmekö pohtimaan elämän totuutta? Kajolla kasvaa ympäri vuorokauden.

Haemme pop-up-ohjelmapäällikköä vastaamaan ns. “ohjelmablokkien” ulkopuolisesta ohjelmasta. Tällaista voi olla vaikka digiohjelmat, taitokoulutukset, livepelit, kuutamomelonta jne. Vain mielikuvitus, budjetti ja pari muuta muuttujaa ovat rajana. Haemme finnjamboreeohjelmaa laatikon ulkopuolelta tarkastelevaa visionääriä, joka kykenee toteuttamaan hauskoja ja yksilöllisiä elämyksiä mahdollisimman monelle kajolaiselle.

Pestiin saat tukea niin kasvatusjohtajilta kuin muulta kasvatuksen johtoryhmältä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä vaan paljon saa oppia myös matkalla. 

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partioprojekteista ja ohjelman järjestämisestä suurille joukoille. Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta. Pestissä toimiminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kirjallisesti että suullisesti. Pesti alkaa elokuussa 2020, ja päättyy syys-lokakuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista osa-alueen sekä oman johdettavan ryhmän Teams-palavereihin (noin kerran kuussa) ja osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Kysy lisätietoa pestistä kasvatusjohtajilta Ainolta ja Matskulta (aino.pohjanvirta@partio.fi / matsku.salminen@partio.fi).

« Kaikki avoimet pestit