Palvelumuotoilumestari (2 hlöä)

Elämys (view profile)
Julkaistu 21.10.2020
Hakuaika päättyy 1.11.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Mestari
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

15 000 partiolaista, 15 000 näkökulmaa ja 15 000 erilaista leirikokemusta. Oletko valmis asettamaan nenällesi leiriläisen lasit ja katsomaan maailmaa monesta eri vinkkelistä? Palatko innosta kehittää toiminnoista onnistuneita huippuhetkiä, joiden ansiosta koko leirikokemus nousee nextille levelille?  

Haemme kahta palvelumuotoilumestaria vastaamaan Kajon palveluiden ja toimintojen ihmislähtöisestä kehittämistä. Palvelumuotoilumestarit yhdessä tiimin kanssa tarttuvat kehitystyöhön aktiivisesti aina lähestymistavan valinnasta, prosessien suunnittelusta, menetelmien testauksesta ja valinnasta työkalujen käyttöönottoon saakka. Palvelumuotoilumestarit toimivat tiiviinä johtajaparina johtaen omaa tiimiä. Palvelumuotoilumestari on osa leirikokemusryhmää kuuluen elämyksen osa-alueeseen. 

Odotamme palvelumuotoilumestarin omaavan kokemusta palvelumuotoilusta, ehkä partioprojektien parista, opinnoissa tai työelämän puolelta. Palvelumuotoilumestarina keskeisimpiä tehtäviä on luoda lisäarvoa leiriläiselle. Olet onnistunut pestissäsi hyvin, jos leiriläiset pääsevät leirin aikana kokemaan odottamattomia huippuhetkiä: kuten erityisen hyvin onnistuneen kahvilalinjaston tai saunan pukkarin, jossa homma toimii kuin koivuklapi kiukaassa. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. 

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista. 

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Brändimestarina pääsee työntämään kädet saveen, johtamaan omaa tiimiä ja visioimaan kokonaisuutta. Hommia tehdään tiiviisti yhdessä muiden leiriorganisaation osa-alueiden kanssa, jotta suunnittelussa voidaan huomioida eri toimintojen tarpeet.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.  

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never beforeKerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava palvelumuotoilumestari Kajolle. Voit hakea pestiin yksin tai parina. Parina haettaessa kummankin tulee kuitenkin täyttää oma hakemus. 

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (040 841 9794) ja Aura Pajamolta (050 66481). Molemmat päälliköt tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi. 

« Kaikki avoimet pestit