Ohjelmalaaksopäällikkö (6 hlöä)

Kasvatus (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 9.8.2020
Osa-alue Kasvatus
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Oletko aina halunnut rakentaa oman Särkänniemen, Lintsin tai Visulahden metsään? Haluatko kasvattaa Kajon osallistujat tekemään vastuullisia valintoja? Sykkiikö sydämesi upeiden ohjelmaelämysten toteuttamiselle?

Haemme ohjelmalaaksopäälliköitä vastaamaan Kajon kuuden eri teemaisen ohjelmalaakson toteutuksesta. Ohjelmalaaksot pyörivät Kajolla kuutena päivänä ja yhteen ohjelmalaaksoon osallistuu Kajolla päivittäin n. 2000 kohderyhmäläistä. Ohjelmalaaksot ovat täynnä partion kasvatustavoitteiden mukaista, hauskaa ja elämyksellistä tekemistä kaikille ikäkausille.

Ohjelmalaaksopäällikkönä vastaat laakson mestareiden pestaamisesta ja johtamisesta, laakson huolellisesta suunnittelusta projektin antamissa raameissa, sekä toteutuksesta Evolle kesällä 2022. Toivomme että hakijoilta löytyy sopivassa määrin niin suuruudenhullua visionääriyttä kuin langat kädessä pitelevää tavoitteellisuutta. 

Pestiin saat tukea niin kasvatusjohtajilta kuin viideltä muulta ohjelmalaaksopäälliköltä ja muulta kasvatuksen johtoryhmältä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä vaan paljon saa oppia myös matkalla. 

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta ja ohjelman järjestämisestä suurelle joukolle. Pestissä toimiminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kirjallisesti että suullisesti. Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy syys-lokakuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista osa-alueen sekä oman johdettavan ryhmän Teams-palavereihin (noin kerran kuussa) ja osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Kysy lisätietoa pestistä kasvatusjohtajilta Ainolta ja Matskulta (aino.pohjanvirta@partio.fi / matsku.salminen@partio.fi)

« Kaikki avoimet pestit