Ohjelmalaaksopäällikkö

Kasvatus (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 30.6.2020
Hakuaika päättyy 4.10.2020
Osa-alue Kasvatus
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Oletko aina halunnut rakentaa oman Särkänniemen, Lintsin tai Visulahden metsään? Haluatko kasvattaa Kajon osallistujat tekemään vastuullisia valintoja? Sykkiikö sydämesi upeiden ohjelmaelämysten toteuttamiselle?

Haemme ohjelmalaaksopäälliköä tai -päällikköpariä vastaamaan Kajon ohjelmalaakson toteutuksesta. Ohjelmalaaksot pyörivät Kajolla kuutena päivänä ja yhteen ohjelmalaaksoon osallistuu Kajolla päivittäin n. 2000 kohderyhmäläistä. Ohjelmalaaksot ovat täynnä partion kasvatustavoitteisiin tähtäävää, hauskaa ja elämyksellistä tekemistä kaikille ikäkausille.

Ohjelmalaaksopäällikkönä vastaat laakson mestareiden pestaamisesta ja johtamisesta, laakson huolellisesta suunnittelusta projektin antamissa raameissa, sekä toteutuksesta Evolle kesällä 2022. Toivomme että hakijoilta löytyy sopivassa määrin niin suuruudenhullua visionääriyttä kuin langat kädessä pitelevää tavoitteellisuutta. 

Pestiin saat tukea niin kasvatusjohtajilta kuin viideltä muulta ohjelmalaaksopäälliköltä ja muulta kasvatuksen johtoryhmältä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä vaan paljon saa oppia myös matkalla. 

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta ja ohjelman järjestämisestä suurelle joukolle. Pestissä toimiminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kirjallisesti että suullisesti. Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy syys-lokakuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista osa-alueen sekä oman johdettavan ryhmän Teams-palavereihin (noin kerran kuussa) ja osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella. Pesti täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysy lisätietoa pestistä kasvatusjohtajilta Ainolta ja Matskulta (aino.pohjanvirta@partio.fi / matsku.salminen@partio.fi)

Voit kertoa esimerkiksi kertoa, miksi tämä pesti kiinnostaa, millaista kokemusta sinulla on aiheesta, millainen osaamisesi tukisi pestissä toimimista tai mitä haluaisit siinä oppia.
Jos et tulisi valituksi tähän pestiin, kiinnostaisiko jokin toinen pesti tai aihe?
Jos haet pestiin yhdessä toisen henkilön kanssa

« Kaikki avoimet pestit