Nettimestari

Elämys
Julkaistu 21.10.2020
Hakuaika päättyy 1.11.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Mestari
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Haemme viestintämme ja markkinointimme joukkoihin nettimestaria vastaamaan kaikkien aikojen parhaimman partiotapahtuman nettisivujen toteutuksesta!

Kajon nettisivuilta eri kohderyhmät löytävät helposti etsimänsä: osallistujat pääsevät sukeltamaan omalle ikäryhmälleen tarjolla oleviin aktiviteetteihin, lippukunnat löytävät helposti johtajille suunnatut ohjeistukset ja omaan käyttöön soveltuvat materiaalipaketit, vierailija löytää helposti saapumisohjeet ja median materiaalit ovat vain yhden klikkauksen päässä! Lisäksi Kajon sosiaalisen median sykkivä sisältö löytyy kootusti ja saavutettavuudenkin näkökulma on huomioitu. Osaatko sinä hoitaa tämän homman kotiin?

Nettimestarin vastuulla on Kajon verkkosivujen rakenteen suunnittelu ja toteuttaminen, sivuston ylläpitäminen, kielivariaatioiden toteuttaminen, saavutettavuuden huomioiminen sekä informatiivisuuden ja innostavuuden yhdistäminen vuorovaikutuksellisin elementein. Tätä kaikkea ei tarvitse tehdä kuitenkaan yksin, sillä nettimestari myös johtaa omaa nettitiimiään. Lisäksi tässä pestissä ollaan avainasemassa pohtimassa ja toteuttamassa muita mahdollisia leirin sähköisen viestinnän alustoja, kuten leirin sovellusta, sekä niiden tarkempaa omistajuutta leiriorganisaatiossa.

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta laajahkon verkkosivuston rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Ammattiosaaminen ja näytöt ovat eduksi, mutta oppia olet voinut kerryttää myös oman harrastuneisuuden kautta. Sinulla ei mene sormi suuhun, jos verkkosivujen pohja ei toimi, vaan osaat hakeutua ongelmien ytimeen ja korjata kupruja tarvittaessa myös koodipuolella. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat pestissä eduksi, sillä pääset myös tekemään laajasti yhteistyötä nettisivuille materiaalia tuottavien eri osa-alueiden kanssa. Edellytämme mestareiltamme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä vaikuttamaan siihen, miten 15 000 osallistujaa sekä kaikki leirin ulkopuoliset toimijat pääsevät näppärimmin tiedon lähteelle. Nettimestarina pääset työntämään kädet saveen, johtamaan omaa tiimiä sekä luomaan toimivan nettikokonaisuuden. Lisäksi kartutat merkittävää ammatillista osaamista.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan pääasiassa työskentelyä ennen leiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaista työskentelyä heti pestaamista alkaen.

Jos haluat päästä toimimaan 2020-luvun upeimman nettisivuston puikoissa, tämä on sinun pestisi! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit paras valinta nettimestariksi Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat viestintä- ja markkinointipäällikkö Pauliina Kajavalta ja Susanna “Susku” Pyörteeltä. Molemmat päälliköt tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit