Myyntipäällikkö

Elämys (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 30.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Missä Kajolla viihdytään vapaa-ajalla? Myydäänkö kahviloissa berliinin- vai piispanmunkkeja? Mitä kaikkea voi leiristä itselleen rahalla saada? Minne mennä, jos tanssijalkaa vipattaa? Mitä kaikkea tavoitteellinen myynnin toteutus mahdollistaa muulle leirille?

Etsimme myyntipäällikköä vastaamaan näiden kysymysten ohella Kajon kahviloista ja muista myyntipisteistä sekä myynnin prosesseista. Vastaat osaltasi siitä, että leiriläinen löytää leirialueelta mielekkäitä paikkoja viettää vapaa-aikaansa ja toisaalta vastinetta taskurahoilleen. Samoin vastaat siitä, että leirituotteet löytävät kohderyhmänsä.

Toisaalta pääset yhteistyössä Resurssien osa-alueen sekä SP:n kiinteän organisaation kanssa suunnittelemaan, miten myynnin prosessit hoituvat sujuvasti sekä leiriläisten, että kokonaisuuden hallinnoinnin kannalta. Johdat myös myynnin organisaatiota ja toimit osana laajennettua leiritoimikuntaa.

Edellytämme aiempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Kokemus ja kokonaisvaltainen ymmärrys myynnistä ja sen järjestämisen osa-alueista ovat olennaisia tekijöitä myyntipäällikköä valittaessa.

Myyntipäällikön tehtävässä pääset suunnittelemaan ja johtamaan alusta loppuun myynnin organisaatiota sekä prosesseja ja kokeilemaan uusia tapoja tehdä leirillä tapahtuvaa myyntiä.

Lisätietoja pestistä saat elämysjohtajilta Anna Enbuskelta ja Minna Martikaiselta (etunimi.sukunimi@partio.fi).

« Kaikki avoimet pestit