Lavatekniikkamestari

Elämys
Julkaistu 21.10.2020
Hakuaika päättyy 1.11.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Mestari
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Etsimme Kajon yhteisohjelmiin lavatekniikkamestaria, joka vastaa yhteisohjelmien infran eli lavan ja esiintymispaikkojen rakentumisesta sekä siitä, missä valossa yhteiset ohjelmat näyttäytyvät ja kuinka kauas ne kuuluvat. Lavatekniikkamestarilla onkin siis ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, miten 15 000 osallistujan yhteisohjelmat ovat konkreettisesti toteutettu!

Lavatekniikkamestari johtaa valo-, ääni- ja lavanrakennustiimejä sekä vastaa lavan live-kuvaamisen ja screen-kuvauksen kokonaisuudesta. Lisäksi lavatekniikkamestari osallistuu yhdessä yhteisohjelmapäälliköiden kanssa yhteisohjelmien budjetointiin sekä lavatekniikan tarjouskilpailuiden toteuttamiseen.

Pestissä vaaditaan aiempaa kokemusta ja ymmärrystä partiosta tai sen ulkopuolelta maastossa järjestettyjen suurten tapahtumien lavatuotannosta. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. Esimerkiksi aiemmat työt tai opinnot tapahtumatuotannosta tai teatteriohjauksesta ovat myös kullanarvoisia tässä pestissä, mutta eivät välttämättömiä.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirielämykseen merkittävällä tavalla. Lavatekniikkamestarina pääset tapahtumien ytimeen sekä johtamaan omaa tiimiä kohti kahdeksannen finnjamboreen timanttisia yhteisiä elämyksiä. Lisäksi pestissä saa ensiluokkaisen mahdollisuuden kartuttaa myös ammatillista osaamista lavaohjelmien toteuttamisesta.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan valmistelevaa työtä ennen leiriä sekä intensiivistä työskentelyä myös leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaista työskentelyä heti pestaamisen jälkeen.

Meillä on visio, joten tule tekemään kaikkien suomalaisten partiolaisten yhteisiä upeita yhteisohjelmia! Hakemuksessa kerro itsestäsi, taustastasi sekä siitä, miksi olisit erinomainen lavatekniikkamestari Kajolle.  Hae pestiä viimeistään sunnuntaina 1.11.2020.

Lisätietoja pestistä saat yhteisohjelmapäällikkö Sanna Piispalta (040 5671560) ja Anna-Liisa “Anski” Vuokolta. Molemmat päälliköt tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit