Kehittämöpäällikkö

Kasvatus (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 30.6.2020
Hakuaika päättyy 6.9.2020
Osa-alue Kasvatus
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Tunnetko nuorten arjen ja juhlat? Mistä Kajolla saa opintopisteitä? Kun äiti kysyy kotona, että mitä opit leirillä - niin kuinka vastaat? Oletko Suomen uusi luotsaus-guru?

Kehittämöpäällikkö vastaa luotsauksesta, leirillä ja projektin aikana syntyvän osaamisen näkyväksi tekemisestä sekä nuorten ohjatusta vapaa-ajasta (esim. samoajacorner). Sinulla on näkemystä käsiteltävistä teemoista sekä kykyä perustella ja edistää asiaa suuressa organisaatiossa. Pystyt yhtä aikaa viemään teemoja seuraavalle levelille, mutta samaan aikaan myös luomaan käytännönläheisiä ja monistettavia malleja muualla partiossa hyödynnettäväksi.

Pestiin saat tukea niin kasvatusjohtajilta kuin muulta kasvatuksen johtoryhmältä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta ja nuorten kanssa toimimisesta. Pestissä toimiminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kirjallisesti että suullisesti. Pesti alkaa elokuussa 2020, ja päättyy syys-lokakuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista osa-alueen sekä oman johdettavan ryhmän Teams-palavereihin (noin kerran kuussa) ja osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Kysy lisätietoa pestistä kasvatusjohtajilta Ainolta ja Matskulta (aino.pohjanvirta@partio.fi / matsku.salminen@partio.fi)

« Kaikki avoimet pestit