Yhteisohjelmapäällikkö (2 hlöä)

Elämys (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Miltä näyttävät Kajon yhteiset ohjelmat? Onko Kajolla lavaohjelmien lisäksi muunlaisia elämyksiä tuottavia yhteisiä seikkailuja? Miten Kajon tarina herätetään henkiin koko leirille?

Etsimme yhteisohjelmien päälliköiksi parivaljakkoa, joka meidän unelmissamme koostuu "ohjaajaksi” ja “tuottajaksi” itsensä mieltävästä johtajaparista. Yhteisohjelmapäälliköiden tehtävänä on luoda yhteiset ohjelmat tuottava organisaatio ohjelmasisältöjen sekä tekniikan näkökulmasta. Päälliköt vastaavat siis yhteisten ohjelmien sisällöistä sekä konkreettisesta teknisestä toteutuksesta aina miksaajista maskeeraajiin.

Toivomme yhteisohjelmien päälliköiltä ymmärrystä isojen lavaohjelmien teknisistä vaatimuksista sekä toisaalta siitä, miten suurelle osallistujamäärälle luodaan yhteinen kokemus ja tunne yhteisten ohjelmien kautta. Aiempi kokemus vastaavien ohjelmien tuottamisesta tai suunnittelemisesta joko partiossa tai sen ulkopuolella luo hyvät edellytykset pestissä toimimiseen. Edellytämme valittavilta henkilöiltä johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta.

Yhteisohjelmapäälliköt pääsevät pesteissään kehittymään johtajina ja tutustumaan laajasti uusiin ihmisiin, joita yhteiset ohjelmat kutkuttavat. Ennen kaikkea yhteisohjelmapäälliköt saavat näytön paikan, jossa toteuttaa visioitaan isosti ja ehkä jopa ennennäkemättömällä tavalla.

Pestiä voi hakea yksin tai yhdessä, mutta pestihakemus täytyy jokaisen hakijan täyttää itse. Kerro hakemuksessasi, haetko pestiä yksin vai parin kanssa. Tarkempi parin tehtävänjako sovitaan yhdessä myöhemmin, mutta parin valinnassa pyritään huomioimaan kaavailtu ohjaaja-tuottaja-jako.

Lisätietoja pestistä saat elämysjohtajilta Anna Enbuskelta ja Minna Martikaiselta (etunimi.sukunimi@partio.fi).

« Kaikki avoimet pestit