Leirikokemuspäällikkö (2 hlöä)

Elämys (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 29.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Miltä Kajo tuntuu, näyttää ja kuulostaa? Mistä Kajo muistetaan 10 vuoden päästä? Miten Kajo toimii? Missä otetaan Kajon parhaat selfiet? Tule vastaamaan näihin kysymyksiin!

Haemme kahta leirikokemuspäällikköä vastaamaan Kajon brändistä ja muotoilusta, sisältäen ainakin arkkitehtuurin, kaavan, palvelumuotoilun, vaikuttavuuden, biisin, tarinan ja leirituotteet. Leirikokemuspäälliköt toimivat myös osana Kajon laajennettua leiritoimikuntaa.

Toivomme, että valittavasta kaksikosta löytyy sekä vankkaa leirielämän kokemusta, että kykyä suunnitella kokonaisuuksia puhtaalta pöydältä. Päällikkökaksikosta löytyy tieto siitä, mitä vaaditaan toimivalta leirialueelta ja -elämältä. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, ovat keskeisiä. Edellytämme päälliköiltämme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Leirikokemuspäällikkönä pääsee jatkojalostamaan aiemmin hyviksi havaittuja tekemisen tapoja sekä keksimään sen päälle vielä entistä parempaa. Hommia tehdään tiiviisti yhdessä muiden leiriorganisaation osa-alueiden kanssa, jotta suunnittelussa voidaan huomioida eri toimintojen tarpeet.

Pestiä voi hakea yksin tai yhdessä, mutta pestihakemus täytyy jokaisen hakijan täyttää itse. Kerro hakemuksessasi, haetko pestiä yksin vai parin kanssa. Tarkempi parin tehtävänjako sovitaan yhdessä myöhemmin valittujen henkilöiden kanssa.

Lisätietoja pestistä saat elämysjohtajilta Anna Enbuskelta ja Minna Martikaiselta (etunimi.sukunimi@partio.fi).

« Kaikki avoimet pestit