Kaavamestari (2 hlöä)

Elämys (view profile)
Julkaistu 21.10.2020
Hakuaika päättyy 1.11.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Mestari
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Kuhiseva kaupunkikeskusta, kahvilat ja kanootit sekä kotoisat kotipesät - ja kaikki nämä Evolla? Tule mukaan päättämään, missä harjataan hampaita ja missä lasketaan lampaita! 

Haemme kahta kaavamestaria vastaamaan Kajon leirikaavasta. Kaava on yksi leirin suunnittelun ja rakentamisen merkittävimmistä dokumenteista, sillä se kokoaa ja ohjaa kaikkea toimintaa leirillä. Kaavamestarit ovat osa leirikokemusryhmää kuuluen elämyksen osa-alueeseen.  

Kaavamestareilta toivotaan intoa, halua ja inspiraatiota tehdä Kajosta toimivin suurtapahtuma henkilömuistiin. Pestissä pääset vastaamaan metsään rakentuvasta väliaikaisesta kaupungista yhdessä kaavamestariparisi sekä kaavatiimisi kanssa. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. 

Kaavoittajana keräät kaikilta leirin osa-alueilta tila- ja toiminnallisuustarpeita, ja muodostat niistä toimivan kokonaisuuden. Suunnittelet leirille paikkoja massoille ja pienille porukoille, riehumiselle ja hiljentymiselle. Huolehdit siitä, että leirialue on helposti haltuun otettava ja saavutettava. Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä asioiden välisiä suhteita ja vaikutuksia. 

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. 

Toivomme sinulta kokemusta leirielämästä. Eduksi on, että sinulla on kokemusta maankäytön suunnittelusta opinnoissa, työelämässä tai vaikkapa vapaaehtoistyön saralta. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Lisäksi toivomme, että sinulla on perustaidot jostain cad-ohjelmasta. Lisäksi toivomme, että sinulla on näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys.  

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.  

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never beforeKerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava kaavamestari Kajolle. Voit hakea pestiin yksin tai parina. Parina haettaessa kummankin tulee kuitenkin täyttää oma hakemus. Hae pestiä viimeistään sunnuntaina 1.11.2020.

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (040 841 9794) ja Aura Pajamolta (050 66481). Molemmat päälliköt tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi. 

« Kaikki avoimet pestit