Ilmemestari

Elämys
Julkaistu 21.10.2020
Hakuaika päättyy 1.11.2020
Osa-alue Elämys
Pestin taso Mestari
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Etsimme Kajolle ilmemestaria vastaamaan kahdeksannen finnjamboreen graafisesta ilmeestä sekä johtamaan ilmetiimiä. Ilmemestarin pestissä keskeistä on luoda se, millaisena leiri näkyy osallistujille, heidän läheisilleen, partion tukijoille sekä suurelle yleisölle partion ulkopuolella. Kajolla on jo ammattimaisesti suunniteltu, pian julkaistava tunnus ja värit, mutta pääset tiimisi kanssa twistaamaan ja sheikkaamaan näitä elementtejä koko skaalalla suurista seinäkkeistä kutsukortteihin! 

Ilme väreineen on suunniteltu niin, että niiden kanssa voi leikitellä ja tehdä erilaisia muunnelmia laajalla skaalalla. Ilmemestarina vastuullasi onkin Kajon visuaalisen ilmeen laajempi toteutus ja graafisen ilmeen soveltamisen ohjeistaminen brändimestarin kanssa luotavan brand bookin muodossa. Toisaalta pestissä myös itse varioidaan ja muunnellaan ilmettä leirin tarvitsemien graafisten toteutusten myötä yhdessä johtamasi ilmetiimin kanssa. 

Pesti edellyttää hyvää visuaalista silmää sekä graafisten ohjelmistojen sujuvaa osaamistaAmmattiosaaminen ja näytöt ovat eduksimutta oppia olet voinut kerryttää myös oman harrastuneisuuden kauttaHyvät vuorovaikutustaidot ovat pestissä eduksisillä johdat paitsi omaa ilmetiimiäsikommunikoit pestissäsi paljon myös leiriorganisaation muiden osa-alueiden kanssa – ovathan he “ilmetoimistosi asiakkaitaEdellytämme mestareiltamme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. 

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirielämykseen merkittävällä tavalla. Ilmemestarina pääsee työntämään kädet saveen, johtamaan omaa tiimiä ja visioimaan kokonaisuutta. Lisäksi kartutat merkittävää ammatillista osaamista. 

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan pääasiassa työskentelyä ennen leiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaista työskentelyä heti pestaamista alkaen. 

Jos haluat päästä toimimaan 2020-luvun upeimman leiri-ilmeen puikoissa, tämä on sinun pestisi! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit paras valinta ilmemestariksi Kajolle.  Hae pestiä viimeistään sunnuntaina 1.11.2020.

Lisätietoja pestistä saat viestintä- ja markkinointipäällikkö Pauliina Kajavalta ja Susanna “Susku” Pyörteeltä. Molemmat päälliköt tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi. 

« Kaikki avoimet pestit