Ikäkausikokemuspäällikkö

Kasvatus (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 29.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Kasvatus
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Ovatko tekemällä oppiminen, nousujohteisuus ja aikuinen tuki sinulle rakkaita asioita partiossa? Kiinnitätkö huomiota ryhmien toimintaan, kehittymiseen ja yhteisten symbolien merkitykseen? Näetkö metsän puilta - miksi ihmeessä olemme luonnossa? Miten partiolaiset kantavat vastuuta ympäröivästä maailmasta? Miten partion arvot näkyvät Kajolla?

Ikäkausikokemuspäällikkö pitää huolta siitä, että ikäkausien näkökulma on Kajolla esillä kaikilla osa-alueilla. Ikäkausikokemuspäällikkö johtaa ikäkausien eksperteistä koostuvaa tiimiä jonka tavoitteena on ohjata Kajon tekijöitä kohti miellyttävää ja partiomenetelmän mukaista leirikokemusta kaikille ikäkausille. Lisäksi hän vastaa ikäkausien pestien tukemisesta.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja innostavaa otetta sekä kykyä puikkelehtia suuren organisaation syövereissä. Etsimämme tyyppi on sitoutunut ja tuntee paloa partion kasvatustavoitteiden todeksi tekemiseen suurella leirillä.

Pestiin saat tukea niin kasvatusjohtajilta kuin muulta kasvatuksen johtoryhmältä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta ja partio-ohjelman tuntemusta. Pestissä toimiminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kirjallisesti että suullisesti. Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy syys-lokakuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista osa-alueen sekä oman johdettavan ryhmän Teams-palavereihin (noin kerran kuussa) ja osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Kysy lisätietoa pestistä kasvatusjohtajilta Ainolta ja Matskulta (aino.pohjanvirta@partio.fi / matsku.salminen@partio.fi)

« Kaikki avoimet pestit