HR-päällikkö

Resurssit (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Resurssit
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet aikuisille

Tule johtamaan Kajon HR-ryhmää, joka varmistaa yli tuhannen vapaaehtoisen mahdollisuudet viihtyä pestissään! Ryhmän kooksi on tässä vaiheessa arvioitu 6 henkilöä, tervetuloa muokkaamaan siitä näköisesi! Ryhmä pitää näpeissään Kajon organisaation hallinnan ja varmistaa, että meillä on oikea määrä hyvinvoivia ihmisiä tekemässä oikeita asioita oikeaan aikaan. Se tarjoaa askelmerkit rekrytointiprosessiin, pestaukseen ja perehdytykseen. Tärkeänä osana ryhmän toimintaa on suunnitella tuki pesteissä toimiville koko projektin ajaksi ja huomioida ei-partiolaisten erityistarpeet. Ryhmä tarjoaa tukea tilanteisiin, joissa Kajo-pesti päättyy ennen suunniteltua. Sen vastuulle kuuluvat leirinaikainen varavoimatiimi ja työvoimatoimisto. Varavoimatiimi tukee laajennettua leiritoimikuntaa leirillä johtamishaasteissa tai yllättävissä lyhytaikaisissa poissaoloissa. Työvoimatoimisto on työnimi kioskille, joka yhdistää työvoimaa tarvitsevat ja lyhyaikaista pestiä etsivät.

Tässä pestissä saat kokemusta ihmisten johtamisesta hyvinvointiin isossa mittakaavassa. Pääset tutustumaan Kajon kaikkiin osa-alueisiin ja näkemään, miten erilaisista pesteistä suurleiri rakentuu. Tutustut uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja pääset näyttämään myös partion ulkopuolisille toimijoille, miten partio on Suomen paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä.

Pestissä tarvitset aiempaa johtamiskokemusta partiosta.

Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022.

Pestiin kuuluu osallistuminen Resurssin osa-alueen ja oman johdettavan HR-ryhmän Teams-palavereihin 1-2 kertaa kuussa ja Resurssin osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Tukea saat resurssijohtaja Joonakselta, Suomen Partiolaisten muilta vapaaehtoisilta ja Resurssin johtoryhmän muilta päälliköitä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä, vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Kiinnostuitko, mutta jokin arveluttaa? Soittele, niin jutellaan lisää! Lisätietoja resurssijohtaja Joonas Hirniltä, 0407634142 tai joonas.hirn@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit