Hankinta-, varasto-, logistiikka- ja jälleenmyyntipäällikkö

Resurssit (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 28.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Resurssit
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Titteli on nimihirviö, mutta HaVaLoJämyn tontti erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus. Kajolla nämä kaikki toiminnot on koottu samalle Resurssin osa-alueelle. Tule johtamaan HaVaLoJämy-ryhmää ja saa aikaan hyvin hallittu hankintaprosessi, jossa pallot eivät katoa matkalle! Ryhmän kooksi on tässä vaiheessa arvioitu 5 henkilöä, tervetuloa muokkaamaan siitä näköisesi.

Tehtävään kuuluu johtaa leirin hankinnat, tavaroiden lyhytaikainen varastointi leirialueella, tavaralogistiikka ja jälleenmyynti. Tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa Kajon tekijät miettivät myös tavaroiden hyödyntämistä leirin jälkeen. Tästä syystä jälleenmyynti on tiivis osa hankintaryhmän toimintaa.

Tässä pestissä saat kokemusta ison mittakaavan hankinnoista. Pääset tutustumaan Kajon kaikkiin osa-alueisiin ja näkemään, mistä palikoista suurleiri konkreettisesti rakentuu. Tutustut uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja pääset näyttämään myös partion ulkopuolisille toimijoille, miten isoja tapahtumia voidaan tuottaa vastuullisesti.

Aiempi johtamiskokemus joko partiosta tai sen ulkopuolelta on välttämätöntä pestissä menestyäksesi.

Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022.

Pestiin kuuluu osallistuminen Resurssin osa-alueen ja oman johdettavan HaVaLoJämy-ryhmän Teams-palavereihin 1-2 kertaa kuussa ja Resurssin osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Tukea saat resurssijohtaja Joonakselta, Kajon palkatulta projektipäälliköltä ja Partioaseman muulta henkilökunnalta sekä Resurssin johtoryhmän muilta päälliköitä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä, vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Pesti sopii hyvin paripestiksi. Voit hakea mukaan yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa.

Kiinnostuitko, mutta jokin arveluttaa? Soittele, niin jutellaan lisää! Lisätietoja resurssijohtaja Joonas Hirniltä, 0407634142 tai joonas.hirn@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit