Analyysi- ja palautepäällikkö

Resurssit (Tutustu osa-alueeseen)
Julkaistu 27.6.2020
Hakuaika päättyy 10.8.2020
Osa-alue Resurssit
Pestin taso Päällikkö
Ikäkaudet vaeltajille, aikuisille

Titteli on kökkö, mutta pesti mielenkiintoinen. Kajolla on tarkoitus saada palaute luontevaksi osaksi projektia, niin että sitä annettaisiin ja saataisiin säännöllisesti pitkin matkaa. Projektin tavoitteille tarvitaan hyvät mittarit, joita seurataan läpi seuraavan 2 vuoden. Analyysin tarkoituksena on tarjoata tietoa pitkin projektia siitä, miten meillä menee, jotta ei pelkästään projektin päätyttyä katsottaisi peräpeiliin. Kiinnostaako lähteä johtamaan Kajoa oikeaan suuntaan? Tule vetämään Analyysi- ja palauteryhmää!

Ryhmän kooksi on tässä vaiheessa arvioitu muutamaa henkilöä, tervetuloa muokkaamaan siitä näköisesi.

Tässä pestissä saat kokemusta ison projektin mittaroinnista ja tulosten konkretisoinnista. Pääset tutustumaan Kajon kaikkiin osa-alueisiin ja näkemään, miten suurleiri rakentuu pienistä paloista. Tutustut uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja pääset tekemään näkyväksi, miten isoja tapahtumia voidaan tuottaa vastuullisesti.

Pesti ei vaadi aiempaa partiokokemusta, mutta kokemus vapaaehtoisten kanssa toimimisesta auttaa menestymään tehtävässä.

Pesti alkaa elokuussa 2020 ja päättyy leirin jälkeen loka-marraskuussa 2022.

Pestiin kuuluu osallistuminen Resurssin osa-alueen ja oman johdettavan Analyysi- ja palauteryhmän Teams-palavereihin 1-2 kertaa kuussa ja Resurssin osa-alueen sekä laajennetun leiritoimikunnan yhteisiin viikonloppuseminaareihin 3-4 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja johtamiseen kokousten ulkopuolella.

Tukea saat resurssijohtaja Joonakselta, Suomen Partiolaisten tk-ryhmältä ja Resurssin johtoryhmän muilta päälliköitä. Kaikkea ei tarvitse osata vielä pestiin lähtiessä, vaan paljon saa oppia myös matkalla.

Kiinnostuitko, mutta jokin arveluttaa? Soittele, niin jutellaan lisää! Lisätietoja resurssijohtaja Joonas Hirniltä, 0407634142 tai joonas.hirn@partio.fi.

« Kaikki avoimet pestit